Sağlık

2018 Baharını Sağlıklı ve Fit Karşılamak İsteyenler İçin Yapılacaklar Listesi

Zihninizi, bedeninizi, kariyerinizi, hayatınızı ve evinizi nasıl yenileceğiniz ve yeni yılı daha mutlu, daha sağlıklı ve daha merkezli bir insan olarak nasıl ele alacağınız konusunda bu uzman tavsiyelerine bakalım.

Daha İyi Beslenmek

Yağ kaybetmenin en iyi yolu, ne kadar egzersiz yaptığınıza bakılmaksızın, iyileştirilmiş beslenmedir. Egzersiz kesinlikle yardımcı olur fakat iyi beslenmezseniz vücut kompozisyonunuz fazla gelişmez.

Daha Fazla Bitki Tüketmek

Daha bitkisel kökenli gıdalar ve daha az hayvansal esaslı besinleri tüketmek muhtemel kronik hastalık riskinin daha az olmasını sağlayacaktır. Daha çok bitki ve daha az hayvansal yemek 2018 yılında insan sağlığınız için yapabileceğiniz en önemli karar eğiliminde olduğu ve kilolarını daha iyi yönetilebilir olduğunu söyleyebiliriz.

Kalori Saymayı Durdurun

Bunun yerine gıda kalitesine odaklanın. Tüm kaloriler eşit oluşturulmaz; 100 kalori şeker, vücudunuzu bademlerden 100 kaloriden çok farklı etkiler. Besin bilgisidir ve dengeli beslenerek beslenmeniz sağlıklı bir kilo almanıza yardımcı olur. 2018 baharında sizi sağlıklı yapacak yöntem olarak kullanabilirsiniz.

Hidratlı Olun

Su, sağlığımız için harikalar yaratır ve daha sağlıklı çalışan bir vücut için çok önemlidir. Metabolizma, sindirim, bilişsel zihinsel işlevlerinizi destekler, toksinleri yok eder, enerjinizi artırır ve çok daha fazlasını sağlar.

Atıştırmalıklarınızı Yeniden Düşünün

Öğleden sonra atıştırmaya ihtiyacınız varsa, meyve veya fındık bazlı ürünlere yönelmeye çalışın. Onlar tatlı istekleri tatmin ederler ve çikolatadan veya kurabiyelerden alacağınız şeker gibi zararlı gelmezler. Baharda sizi daha fit ve sağlıklı karşılayacak.

Porsiyon Boyutlarını Yeniden Gözden Geçirin

Restoranın gıda porsiyon büyüklükleri büyüdü ve bu durum, sağlıklı bir bölüm algımızı çarpıtmış olabilir. Daha küçük bir bölümün dikkatli bir şekilde tadını çıkarın ve bu daha tatmin edici bir şey olabilir. Sağlık ve fit olmak için buna dikkat edin.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu